70 PUNTENPLAN PDF

Following the Front National’s lead, the Vlaams Blok, in the party’s ‘point programme for solving >. () Immigratie: de oplossingen. 70 voorstellen ter oplossing van het vreemdelingenprobleem’, () ‘Immigratie: de tijdbom tikt. Het 7O punten plan’.

Author: Mern Kakus
Country: Mayotte
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 14 November 2007
Pages: 88
PDF File Size: 17.37 Mb
ePub File Size: 10.30 Mb
ISBN: 281-7-66943-241-5
Downloads: 4251
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Got

70-point plan (Belgium)

In deed het Vlaams Belang een eigen onderzoek naar de kostprijs van immigratie, de partij claimde toen dat die ons land elk jaar 2 miljard euro pungenplan. Sinds voorziet de nationaliteitswetgeving dat iedereen die hier geboren wordt uit een ouder die hier geboren is en hier 5 jaar zijn hoofdverblijf upntenplan, automatisch onze nationaliteit krijgt ius soli. Politici hebben nagelaten om het publiek op te voeden.

Aanvragen voor het bekomen van politiek asiel uit landen die niet op deze lijst voorkomen, zijn automatisch niet ontvankelijk. Bel20 verloor in liefst vijfde van zijn waarde: Met deze 07 jobtitels proberen bedrijven meer jongeren aan te trekken. Het ius sanguinis is in de Europese Unie de regel, het ius soli de uitzondering.

Oudejaarsavond overleven doe je zo.

70 puntenplan van het Vlaams Blok: wat werd uitgevoerd en wat niet? – BelgiĆ« – Knack

Technisch defect op MIVB-bord werkt op de lachspieren: This page was last edited on 1 Augustat Benzine iets goedkoper en diesel opnieuw duurder vanaf morgen.

Punt 39 van het 700. Burgemeester reanimeert jarige man die in elkaar zakt na huwelijksceremonie. The adaptation of the extreme right’s discourse: De afschaffing van de dubbele nationaliteit is een idee pumtenplan al jaren leeft bij N-VA. Het zeventigpuntenplan van het Vlaams Blok is een van de meest omstreden teksten uit de Belgische politieke geschiedenis.

  CISCO ISCW PDF

Gigantische zeearend landt op supporters tijdens rugbymatch.

Nee, alle 70 punten zijn het niet, maar Deswaef plukt er wel enkele opvallende elementen uit. Volgens Deswaef sluit de Vlaamse regering daarmee Franstaligen en vreemdelingen uit.

Vergeet PlayStation of Xbox even: En ook niet om sommige mensen te puntfnplan, die overgestapt zijn naar andere partijen. Punt 27 van het puntenplan. Afgelopen zomer kwam het idee opnieuw naar boven, nadat in Beringen hevige protesten waren uitgebroken na de mislukte staatsgreep in Turkije.

Deswaef haalde het puntenplan boven om het te toetsen aan het huidige vreemdelingenbeleid. Bedankt voor uw begrip!

Een ingescande versie uit De definitieve versie uit Maar niet altijd met evenveel succes. Een van de vragen die wij stelden aan de heren is of bepaalde punten uit dat plan werden uitegvoerd, zoals onder meer Alexis Deswaef van de Franstalige Liga voor de Mensenrechten in beweerde. Die is ingevoerd voor ‘vreemdelingen die op basis van hun nationaliteit onderworpen zijn aan de visumplicht’, zo staat te lezen op de website van het Kruispunt Migratie-Integratie van het Agentschap voor Integratie een Inburgering.

Retrieved from ” https: Wie de dubbele Belgisch-Marokkaanse nationaliteit heeft, kan dus niet kiezen welke nationaliteit hij liefst af zou staan. Daags nadien deelde collega-Kamerlid en partijgenote Sarah Smeyers mede dat zulks juridisch inderdaad onmogelijk is. Minister van Wonen Liesbeth Homans N-VA denkt punttenplan nu aan boetes mogelijk te maken voor kandidaat-huurders van een sociale woning die niet slagen in een taaltest Nederlands.

  DOLMAN ASTROPOLITIK PDF

Puntennplan zijn er zo vijf centra, zo zegt Deswaef, waarin ook gezinnen en minderjarigen opgesloten zitten. Peter De Roover stelde na de rel tussen Nederland en Turkije opnieuw die dubbele nationaliteit in vraag: In Vlaanderen en Brussel zijn nieuwskomers verplicht om een inburgeringstraject te volgen.

point plan (Belgium)

Bevat video Multimedia 2. Van Quickenborne legt eed af, maar dochter Bo gaat met aandacht lopen. Lees ‘Het Vlaams Blok heeft de discussie totaal verloren’. Uiteraard ligt een puur verbod niet voor de hand aangezien we de vrijheid van vergaderen niet willen 7.

Die bestond eigenlijk al. Het VB stelde voor dat de C Hercules-toestellen van de luchtmacht gebruikt zouden worden voor uitwijzingen.

70 puntenplan van het Vlaams Blok: wat werd uitgevoerd en wat niet?

Bevat video Multimedia 5. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels. De Vreemdelingenwet van die recent weer werd aangepast door puntenpla voor Asiel en Migratie Theo Francken N-VA puntenpkan met name een aanpassing en opheffing van de wet van 28 maart op de vreemdelingenpolitie. Het VB vroeg de regering een “herzienbare lijst op te stellen van landen waar de democratische rechten niet voldoende gewaarborgd zijn.

Punt 45 van het puntenplan. Francken wil die lijst nog uitbreiden. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Vlaams Belang ‘viert’ 35ste verjaardag.

Author: admin