AGYKONTROLL SIKEREK PDF

Egy siker történet, az Agykontroll technikájával. február 7. kedd – | beküldő: Ragyogás. Esetem a lányommal. igen különleges történet és. AGYKONTROLL – ESETTANULMÁNYOK Uploaded by. Judit Baróti · Agykontrolltanfolyam után. Uploaded by. Tímea Kánvási-Tóth · Agykontroll. Home · Documents; Agykontroll Mesterfokon PDF AGYKONTROLL – ESETTANULMNYOK uments · Certificate.

Author: Doll Nacage
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 4 December 2007
Pages: 478
PDF File Size: 16.95 Mb
ePub File Size: 1.12 Mb
ISBN: 967-7-48145-585-8
Downloads: 72614
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faukus

Ha egy ilyen ‘szubjektiv kommunikacio’ technikaval egy idegen ember probalna segiteni pl. Amikor egy masik emberrol agykontrlll szo, etikus-e almaban megzavarni ‘segiteni szandekozom neked’ cellal?

Nem ketseg, egy orvos joszandekkal kell kozeledjen a betegeihez, segitokesz legyen a gyogyulasban, vagy min. Furcsa, sot bizarr, hogy egy ilyen segitoszandeku alomban kleptomanias emberek veszik korul a segiteni akarot!? Angyay, en elhiszem es elfogadom, es tudom, tapasztalatbol, hogy nem minden parbeszed van sikerre tervezve.

  GANTTPROJECT EXPORT PDF

Domján László Agykontroll on Coub

Azt nem ertem, hogy miert nem ebrenleti allapotban probalkoznak az emberek ugyanezzel? Persze, igy konnyebb, a megoldando feladat nehezsegeit megkerulve, amire helyzettol es problematol fuggoen igen nagy szuksege van a resztvevoknek. Ilyenkor kell egy kulso segitseg pszichologus, csaladsegito, lelkesz Agykontrollosok es mindenki figyelmebe: Mit kell elsonek venni a sorrendbe, a mi segito joszandekunkat, amivel vkinek almaban segiteni kivanunk, vagy az Isten akaratot, mely arra tanit, hogy az ejszakat pihenessnek rendelte el mindenki szamara???

Kulonosen csaladtagok kozott ez lenne a normalis, az ebrenleti allapotban megbeszelni a nezeteltereseket, velemenyeket ill. A tobbit gondold utana, csak osszejon, “.

Egy siker történet, az Agykontroll technikájával. |

Miert kell az ember alvasat megzavarni ilyen-olyan technikakkal? Valoszinunek tartom, hogy a doktor ur nem ismeri az itt lenntebb idezett Koran ajat, de gondolom az orvosok is megtanuljak az egyetemen, hogy van a szervezetnek egy eber es egy pihenesi idoszaka.

Milyen szandeknak minosul ez valojaban?

Megszeghetjuk-e a Tanitast, hogy segitoszandekunk ervenyesulhessen? TheSecret Klub az iwiw-en: Amig a ‘segits magadon az Isten is megsegit’ reszt hallgattam az eloadasanak, teljes egyetertesben voltam az elhangzottakkal.

  EL MEDICO A PALOS MOLIERE PDF

Segiteni szandekozunk, mert eber allapotban keptelenek vagyunk ra. Itt estem ketsegek koze ismet az Agykontrollt illetoen.

Ez milyen szandeknak minosul? Bizony, jelek vannak ebben azoknak, akik hallanak Nem lehet, hogy slkerek annak az embernek egy mas, kulso segitsegre lenne szuksege?

Megdobbentem, milyen szepen beszel Istenrol, meg, hogy o hivo

Author: admin