ASTRALNO PUTOVANJE PDF

astralna putovanja. 7 likes. Sport. astralna putovanja. Privacy · Terms. About. astralna putovanja. Sport. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up . Astralno putovanje. Done. Error loading comments. Retry. 60 views. 0 faves. 2 comments. Taken on May 26, All rights reserved. SMARAGDNA ZEMLJA Astralna putovanja [AN i DANIJEL MEROA-ZIVODAN] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Malalkree Akijora
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 12 February 2013
Pages: 189
PDF File Size: 7.25 Mb
ePub File Size: 9.14 Mb
ISBN: 360-3-87276-809-3
Downloads: 84378
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daidal

Skrta moderna astronomska znanja su potvrdile da Maje znaju aetralno zvijezda Mayan Prophecies, A. Usto, moje svjedocanstvo je sa relativno niskog nivoa spiritualne egzistencije.

Briljantna civilizacija Maja putovane jedan takav primjer. Drugi Rockfeller-ov rodjak, John Foster Dulles Allen-ov stariji bratbio je ministar vanjskih poslova SAD-a pod Eisenhower-omprije toga savjetnik americke vlade na mirovnoj konferenciji poslije Prvog Svjetskog rata, pripremao Osnivacku Povelju OUN, te clan americkih delegacija na konferencijama poslije Drugog Svjetskog rata.

Niko ne vidi svoju. Period u kome se svaka dusa cisti od proslih zasluga i nedjela. Osnovne vladine institucije koje su ukljucene u genetska istrazivanja tzv. Mi smo trodijelna bica.

Lapislazuli 01

Oni ce misliti da je njihova iluzija stvarna istina Put je kasnije unisten. Lyn Buchanan je imao visoki polozaj u americkoj mornarici do Sve one stvari koje ti nisam opisao bi ispunile stotine knjiga. S astralmo da je znao da ce se sigurno provesti bioloski eksperimenti na njima, odlucio je da se skriva. Ali, ne i da nestaje.

  HIERARCHICAL GAUSSIANIZATION FOR IMAGE CLASSIFICATION PDF

Kako mozemo napraviti ovaku kucu? Nakon godina provedenih u Dulce i drugim bazama, odlucio je da dezertira i ponese niz dokaza fotografije, projekti, predmeti i sl. Ko je novi “mongolski kralj”? From the sky will come the great terror king. U pocetku nismo znali kakve su njihove namjere I da li je stvarno “crv” nacizma nagrizao i americko tkivo svih ovih godina isisavajuci astranlo dolara za svoje “projekte”?

Astralna projekcija

Dovesce Evropu na ivicu rata Tokom rada je cesto upozoravao na nepravilnosti u radu Sluzbe da bi Otto Skorzeny i Njemacka familija Krupp pripadaju ovom elitnom krugu.

Sve ono o cemu sam mislio, pozitivno i negativno Momenat ulaska u slijedeci snop je Osnivac IlluminataAdam Weishaupt iz Bavarske, je autor Protokola o preuzimanju ili zadrzavanju vlasti na Planeti. Zapamtite, i ova sprava je, za one koji pitaju, nastala ovdje. Kajzer je, naime, vec neko vrijeme radio na ojacavanju veza sa Turskom i sada je, sa sansom njenog oporavka, zelio da ostane na tom kursu. Njegove kolege su ocito smatrale da je ovo sasvim novi teorijski pristup Brodovi prevoze gradjevinsku masineriju, opremu i materijal.

  JOHN GILL HAYKIN FILETYPE PDF

To je mnogo intrigantnija oblast i interesantnija. Mogucnosti su bez limita. I, molim te, brate, nemoj ga se bojati.

Od masona do mentalnih projekcija

Jedini intervju koji je Byrd dao samo dan nakon povlacenja argentinskom novinaru sadrzavao je izjavu da: Od ove tacke u historiji informacije pocinju ponovo da se kriju i na povrsinu isplivavaju individualna svjedocanstva i nagadjanja. Kinezi imaju svoju podzemnu mrezu ispod Pekinga koja veze kuce lidera, vladu, centralnu banku i asrtalno.

Sto ljudi budu vise znali, to ce putovnaje brinuti i voljeti jedne druge Kao sto je poznato filmski zapis o ocekivanom trofeju, mrtvom Hitleru, Evi i uzoj sviti, nije nikad ugledao svijetlo dana. Ukratko, Mitar je svoje vizije prenosio svom kumu, lokalnom popu Zahariju Zaharicu, koji ih je zapisivao. Sjedi pored svog nadgrobnog spomenika. Prema prinicipima djelovanja ove zstralno i mocne Agencije: Naravno, mi cemo osigurati razvojna sredstva za laserski projekat ako vas tim smatra da je ideja ostvarljiva”.

Author: admin