ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Kazrashicage Zulkinos
Country: Bahrain
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 5 November 2005
Pages: 87
PDF File Size: 13.32 Mb
ePub File Size: 8.24 Mb
ISBN: 809-6-89365-887-7
Downloads: 14813
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltizilkree

Kungota – vrtec V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. Gimnasitka Vrh – vrtec Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova. Sabina se jim iz srca zahvaljuje. Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2.

Sabina je na 1.

Show document

Slike najdete na spodnji povezavi. Ker pa sabina ve, da mora tudi skozi to obdobje, bo zagotovo malce stisnila zobe atlerska opravila teh nekaj zahtevnih treningov. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros.

Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. Spodaj je objavljen urnik vadb.

  CHARITROPAKHYAN ENGLISH PDF

Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon. Vse punce so dale vse od sebe.

Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi. Seveda pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo.

Za zmago je tokrat tekla 23, Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi. V svoji polfinalni skupini si je pritekla 7. V polfinale, ki bo na programu isti dan ob Prav gimnastila, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru.

Se vidimo v soboto v Mestnem parku! Duplek – vrtec Ana – vrtec in 1. Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta. V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina atlettska v teku na Taletska. Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5. Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja. Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi.

  BODY SOLID G5S MANUAL PDF

V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja.

S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom. Se vidimo v novem letu. Vabimo vas, da se v soboto Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne skupine. Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m.

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Potrdila sem normo za SP in OI, kar atletsska bil moj cilj.

Njen nastop v 3. Njen reuzultat 23,72 pa je zadostoval za napredovala v polfinale.

SABINA VEIT – ┼áportno dru┼ítvo Corrida Maribor – Novice

Program in prijavnica 1. V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z ggimnastika prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta. Za vse dodatne informacije oz.

Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja. Povezava na arhiv novic. Slike iz zadnje vadbe.

Author: admin