AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA PDF

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda. November 22, | Author: Nikolina Nodilo | Category: N/A. Autobiografija jednog jogija by Paramhansa Jogananda at – ISBN – ISBN – Babun – – Softcover. What is the connection between religion and politics? JM: If you go back into the In The Book Your Jordan_Maxwell_On_re.

Author: Dazilkree Dougis
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 21 June 2007
Pages: 188
PDF File Size: 4.9 Mb
ePub File Size: 10.20 Mb
ISBN: 817-3-99275-972-2
Downloads: 93850
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Neshakar

Atomi i elektroni su slepe sile. Valja josParamahansa Jogananda, jernog Sri Juktesvara, koji pripada lozi ucitelja autobiografija jednog jogija autobkografija zacetnik legendarni vecni jogin Babadji, u knjizi opisuje svoje susrete sa himalajskim joginima, svoje naukovanje jfdnog Sri Jogiha, susret sa besmrtnim Babadjijem i svoje prosvetljenje.

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda

jedngo O meni se jedng ljubljena majka. Cilj stvaranja je postignut, a Stvoritelj je zadovoljan. Svamiji i monasi ostalih redova ne spaljuju se, nego se jobija u zemlju ima naravno izuzetaka. Dete me je odmah zavolelo. Astralne struje bi nestajale kada bih se okrenuo na neku drugu stranu.

  DALE CARNEGIE USPECH CITY PDF

Ne velim ti do sedam puta, nego do sedam puta sedamdeset. Jedan od niza pitanja bio je podeljen u dva dela. Srca su nam ubrzano pulsirala dok smo se penjali starim cementnim stepenicama po kojima su se sigurno penjali nebrojeni tragaoci za istinom.

Plinije I vek n. Samo oni koji su se borili i pobedili, mogu plodovima svojih iskustava da obogate svet. Za manje od godinu dana indijske gostoljubivosti ugojio sam se pedeset funti! Neprekidno je rikao, a od njegove rike ledila se krv.

Sedi mirno i meditiraj. Kasnije je isto tako iznenada i prohodala. Get to Know Us. Setio sam se stare uvrede i nisam se poklonio.

Spavam veoma malo jer su mi san i autobuografija jednaki. Ovaj poslednji potpuno se oslobodio robovanja mayi i kruga reinkarnacije. Na ulazu me je srela moja sestra Uma.

Nikakvo raspadanje zemlje nije na vidiku. Tri tela su kavezi za rajsku pticu.

Potrebna je samo ljubav. U jednoj bih ruci nosio dar za svoga gurua – nekoliko cvetova iz vrta mog Panthi pansiona.

Autobiografija jednog jogija: Paramahansa Jogananda: : Books

Spoljni zidovi su bili pokriveni mahovinom. Istog trenutka zapljusnuo me je talas duhovnog blagoslova. Sceptics and critics are bound …more Jednlg is not about east or west.

  ALGEBRA LINEAL BERNARD KOLMAN PDF

Smisao veda je da ostvare svesno sjedinjavanje atmana s Brahmanom. Onda se pripremite, o, farizeji, da preokrenete temelje sveta. Kasnije sam bio u prilici da budem svedok brojnih trenutnih isceljenja osoba koje su patile od dijabetesa, tuberkuloze, epilepsije i paralize. Shopbop Designer Fashion Brands. Nakon jednog sata pozvao me blagim glasom.

Okusio sam jednu jagodu, ali sam je odmah pljunuo i rekao: ComiXology Thousands of Digital Comics. Odmah sam se vratio kod Sasija u Kalkutu.

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena

Probudile su se mnoge uspavane uspomene. Skoro 4 miliona dolara stiglo je iz svih delova Indije. Prizor je bio tako stvaran da sam jernog odmah probudila. Prema gostima moj guru je bio blag i ljubazan.

Author: admin