CARTE DE BUCATE PENTRU BOLNAVII DE CANCER PDF

Download Carte de Bucate – Life Style Report this link. Short Description. Download Carte de Bucate – Life Style Description. VALENTINA DAN master în . Un inginer belgian care a aflat, recent, că suferă de cancer terminal şi a ales să îşi pună capăt zilelor prin sinuciderea asistată a subliniat. 3 feb. De altfel, metafora, analogia simplă cu care începe cartea „Miracolul pH-ului” Îi poate ajuta pe bolnavii de cancer să-şi învingă boala, îi poate.

Author: Dill Vukasa
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 1 March 2007
Pages: 267
PDF File Size: 16.62 Mb
ePub File Size: 14.33 Mb
ISBN: 810-2-31324-588-6
Downloads: 25314
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vugore

Tot ei spun ca acest stadiu intermediar poate dura la unele persoane chiar si pana la ani.

WorldCat Cookbook Finder

Mai jos am sa va dau cateva sfaturi care trebuie respectate inainte de a pleca la un institut sau cand urmati un tratament viu. Nu va trebui sa ne csncer daca situatia generala in aceasta tara va tinde sa degenereze intr un genocid mascata,cat si intr o satare de conflict si de tulburare si cu consecinte nefaste si deocamdata greu previzibile. Consumati zilnic legume crude, proaspat culese si cel putin 2 litri pe zi de sucuri de legume netratate chimic. Exista vindecare, oamenii pot scapa inclusiv de cancer!

Se stie ca celulele canceroase pe care toti le avem, incep cafte se dezvolte intr-un corp care contine proteine in exces.

Dr. Robert O. Young, nutriţionist, microbiolog şi naturopat: „Sănătatea şi viaţa pot fi o alegere“

Acces Direct – S-a vindecat de cancer la colon si de leucemie! Se pare ca cele mai mari concentratii de mercur se gasesc dupa nastere in glanda pituitara, ceea ce determina probleme in dezvoltarea sistemelor glandular, imunitar si reproducator caete pituitara controleaza activitatea acestor sisteme. In acest fel se izoleaza succesul unui product de promisiunea interzisa de a vindeca pe cineva. Fara de veste ,rapid si fara sa sufere mult.

  EL SUPREMO ARTE DE ECHAR LAS CARTAS DR MOORNE PDF

Aceste terapii alternative se pot rafina si imbunatatii pe baza rezultatelor cercetarilor. Un studiu recent a aratat ca dupa 10 minute de mestecare a unei gume, concentratia de mercur din aerul cavitatii bucale creste de ori si ramane ridicata, timp de 90 de minute.

Carte de Bucate – Life Style – Free Download PDF

Tumorile si trichomonadele supravietuiesc un tratament cu pepsina si trypsina, enzime petru digestia proteinelor. Tang niao bing tang shui Editions: Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman Dimpotriva, ea le explica pe bucxte. In sepcial atunci cand sistemul imunitar este slabitdupa citostatice sau radiere, trichomonadele devin active si creeaza paradontoza si carii.

Carte de bucate pentru bolnavii de cancer: Oamenii ii inteleg teoria. Pot sa confirm un caz concret: Fiecare imbucatura trebuie mestecata de cel putin de ori fiindca doar asa se amesteca suficient cu saliva si poate fi preluata de sistemul digestiv si digerata corect.

Lucrarile Tamarei Lebedewa au arata pericolele mari pe care le aduc parazitii din corp precum si solutii de a le preveni si a le elimina. Inafara cacancerul nu are nici o treaba cu proteina animalanici un caz din cele citate nu exista in realitate. Ea spune ca trichomonadele se aseaza in celulele de tpy B ind insulele Langen Hans din pancreas, preiau insulina si o distrug cu ajutorul toxinelor ce le elimina.

  KOOP BAYESIAN ECONOMETRICS PDF

Dupa acesti pasi veti fi indrumati ce trebuie sa faceti mai departe. Aceasta descoperire este oul lui Columb? Acest mesaj nu spune sa renuntati la recomandarile medicale fiecare face ce i se potriveste cel mai bine.

Toti cei pe care ii lentru intalni vor fi impresionati intr-un fel sau altul de invatatura pe care o traiesti direct si pe care o manifesti. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.

Ea a pus trombe intr-o substanta nutritiva care s-au inmultit ca o tumoare si parazitii si-au schimbat forma In forma de amiba si de flagelata. Solutii pentru evitarea intoxicatiei cu mercur Intrebarea fireasca este: Cercetatoarea a stabilit lucrurile comune in modul urmator: Aveti teluri pana la moarte.

Food for faded appetites: Si a incercat des sa convinga politicienii si medicii, dar fara succes. Carnea mai bucaate contine substante administrate animalelor: Displaying to of

Author: admin