CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Kehn Dikree
Country: Mali
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 27 January 2010
Pages: 458
PDF File Size: 15.70 Mb
ePub File Size: 4.59 Mb
ISBN: 671-6-77766-480-8
Downloads: 17517
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygozahn

De unde capata ele energia? Fiecare trebuie sa se cunoasca pe sine, sa-fi cunoasca realitatea. Ea nu creeaza nimic.

Osho în “Cartea despre Femei”

Preotii de toate religiile au asociat cuvantul animalic cu unele eondamnari, insa eu nu fac decat sa afirm o stare de fapt, fara nimic eondamnabil. Pentru a te asigura ca ai primit exact ce ai comandat, ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul onlinne inainte de plata.

E atat de plina de ea incat nu mai e loc de altceva. Le-a spus calugarilor sai ca trebuiau sa mearga cu capul in pamant, uitandu-se la numai un xartea in fata, ca sa nu vada fata vreunei femei de pe drum; cel mult puteau sa-i vada picioarele.

Osho – Intuitia

Cu cat ftii mai multe, cu atat distanta e mai mare; cu cat ftii mai putine, cu atat distanta e mai mica. Ca sa comunici prin cuvinte, sa vorbefti cu oamenii, e nevoie de intelect.

  CANDACE BUSHNELL THE CARRIE DIARIES PDF

Daca i s-ar injecta aceiafi hormoni, ar inceta sa-fi omoare puii. El se unefte cu inteligenta. Dar nimeni nu s-a deranjat sa cerceteze urmatorul aspect: Parca ti-e rufine de biologia ta, de chimia ta, de eespre ta. Iar ceea ce este e adevarul.

Asta este vorbitul cu Dumnezeu, asta e un mod respectabil de a fi nebun. Numai ca in comunitatea mea, Playboy sau Stern nu intereseaza caetea nimeni. Pod sa fii in coma, dc exemplu, dar corpul tau va continua sa lucreze. N u trebuie decat sa sapati in jurul pietrei. Contrariile se intalnesc fi se echilibreaza. Daca intuitia ar veni prin raze sau unde, am putea fabrica un instrument pentru a le capta.

Intuitia este solutia pura, ea nu are probleme. Ea n-are iin otro —trebuie s-o faca.

La crocodili, de exemplu, viata puilor este inii -un pericol imens. Intelectul este de folos! Am stat odata la un prieten, profesor fi el la aceeafi universitate la care predau eu. A book about creativity by OSHO. Ea respre ceea ce este. Prin insafi natura lui nu poate fi corect, intrucat nu are experienta. Jainismul nu lasa pe nimeni sa bea apa nici ni.

In clipa in care ma opresc din vorbit, mintea mea se oprefte fi ea, imediat! Dar cand ele vin fi te inconjoara, par absolut reale, mai i dezpre decat lumea reala. Nu ftii cine e femeia asta. Cum continua sa primeasca fiecare parte a corpului tau ceea ce are nevoie?

  MAGNAVOX NB500MG9 MANUAL PDF

Satisfa-le, fi satisfacerea va deschide calea potendalului mai inalt. Knowing Beyond Logic, Paperback.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

In mod natural lucrul asta se intampla in ospiciile de pretutindeni – oamenii vorbesc cu peretii. Dar nu uita, milioane de oameni s-au lasat infelati de imaginatie. Ei nu au inaltimea spirituals de putin functioneaza a vedea invizibilul. Daca dumneata spui ceva, el te va asculta, altfel nu asculta pe nimeni. Daca nu vorbesc cu tine, mintea mea nu are de ce sa continue sa functioneze, ea se cufunda in tacere. Cum separa corpul oxigenul dc azot?

Atunci te poti ajuta de intelect. Cand mintea nu e ocupata de lucruri, de ganduri, atunci exista ceea ce este. Dimpotriva, mintea ocupata e lucrarea diavolului! Exista lucruri mult mai importante care sunt inaccesibile capului, iar atunci cand intri in acele domenii trebuie sa-ti lafi capul deoparte.

Dar fsmei nu are nevoie de intuitia ta.

Author: admin