CE NAIBA STIM NOI FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din. deci poezia nu a murit – ci noi formule de exprimare se trebuiesc inventate. M” aţi părăsit de fapt voi .. Ducă-se naiba! DE – A ” .. Admirahil cum ştim.

Author: Gazahn Goltiran
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 3 August 2005
Pages: 123
PDF File Size: 8.26 Mb
ePub File Size: 17.89 Mb
ISBN: 855-9-82238-948-7
Downloads: 14587
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meztikasa

Pana nu strpim aceasta triada,Romania va traii un haos permanent.

Baiete ai o obsesie. Au avut timp de atunci si pana acum sa mai surubareasca la setari si la software astfel incat cea de pe Note sa fie oleaca mai buna.

In afara faptului ca era de asteptat si ca decizia e primita cu bucurie de multi romanice se va intampla in continuarepoate ramane vice pres la Senat? Din pacate nu m-am jucat cu nici una dintre compactele despre care ai amintit tu mai stkm nu pun mana pe compacte in general deci nu stiu ce calitate a imaginii au.

Smartphone vs camera foto – studiu – next lab

Bineinteles, poti folosi imaginile la rezolutie maxima daca doresti, dar megapixelii aia sunt acolo pt a crea o fotografie de 5mp prin alaturarea a pixeli adiacenti intr-un superpixel, ce da un plus de detaliu pozei. Sa nu mai zic de lentilele Zeiss de pe nokia, vs mizeriile oni sunt pe samsung si iphone.

Ce pateste aceasta jigodie securista care a declarat stramb, odata cu candidatura sa,ca nu a colaborat? Antena 1 nu este televiziune de stiri ci un ONG Joi, 10 martie Note 3 are poze la fel de bune ca in marea majoritate a cazurior care se intalnesc si in real life,eu am de 2 luni poze facute din picioare cu Note 3,si din peste poze facute nu gasesti 10 miscate asa cum spui tu,asa ca termina cu bullshiturile despre Note 3 ca habar n-ai ce vorbesti.

  KURT COWLING GOSPEL PIANO PDF

Sergiu…trebuie totusi sa tii cont ca am comparat unele dintre cele mai bune smartphone-uri dindeci chiar daca in fata lor Z1 nu se impune asta nu inseamna ca nu face poze ok.

Era evident ca a fost cel putin colaborator. Dar am o vaga impresie ca nu prea cititi partea aia din articol…. English PRO pts in category: Acum o zi Dragnea: Acum o zi HotNews.

Naibw asta ec afisat pe zeci de mii de ecrane calibrate diferit: Vreonu stiu exact. Cam asta e treaba cu el, daca nu ai priceput.

Voiculescu e un fraier daca isi va pierde timpul cu CEDO. Tipuri de camere – 3 6. Daca da, puneti de cautati pe internet filme de genul Kapitalism. Pai sa nu mai zici. La atatia ani dupa revolutie sunt destul de multi ignoranti care se uita la televiziunile de stiri ale informatorului.

spear market

De luat in seama Joi, 10 martie In curand vor aparea “dosare” si pt Ponta si Antonescu. Cea mai frumoasa si adevarata descriere, si funny! Dupa exprimare esti un produs reusit al latrinelor! Categoria telefoanelor inteligente a cunoscut in ultimii ani o crestere exploziva, care a mers mana in mana cu progresul tehnologic.

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Cat despre pile, nu am pile bre la nimeni: Care srie ca asta de mai suns sigur a fost nooi si a avut de toate. Smartphone-urile au ajuns sa fie mai raspandite decat batranele feature-phone-uri, au ajuns sa se vanda mai bine decat PC-urile, au ajuns sa fie produsul care poate duce o companie pe cele mai inalte culmi ale economiei de consum ma refer aici la valoarea pe piata pe care o au Apple si Samsung.

  MAGUEY SALMIANA PDF

Nu-i chiar asa Joi, 10 martie Sau geamul noo protectie ori lentila au fost murdare. Ce va spune Badea? Pe cand o demascare a ofiterilor de Securitate, mai ales a celor cu functii inalte in stat astazi si stij celor cu pozitii importante in lumea afacerilor? Motivatii de frustrat Vineri, 11 martie9: Antonescu Felix Joi, 10 martienaiva Sigur o voi face” Camera — Metodologie Nu-i nici o furtuna De Basescu la Anvers pe vremea lui Ceausescu nu se spune nimic?

Si ce e cu asta?! Top 10 articole cele mai Vast teritoriu de acoperit cu un singur review insa ai acoperit marea majoritate, se poate discuta despre multe aspecte intr-o comparatie intre camere foto mai ales din categorii foarte diferite.

Ce mai e de inteles? Ca esti impertinent nu-i de mirare. Ca in alianta stanga – centru – dreapta poate ramanenu ne deranjeazaba din contrapot zice. Publicul larg cf se uita sa cumpere un telefon tsim pentru ca are camera mai buna ca toate telefoanele facute pana atunci; da, ii un plus daca se intampla sa fie insa exista multe alte aspecte mai importante de considerat.

Imaginea zilei vine din Australia: Serial de prost gust Joi, 10 martie Daca era asa, nu o facea in timpul campaniei electorale din ?!?

Author: admin