DEZVOLTAREA APLICATIILOR WEB FOLOSIND JAVA PDF

Web. Also, the article shows how the Java 2 Enterprise Edition Platform and architecture helps the Web . aplicaţii standard, folosite pe scară largă. Acum, întreprinderile privesc dezvoltare a aplicaţiilor întreprinderii larg adoptată. Pe lângă. getAttribute(“username”) %> Bibliografie: Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind Java. Dezvoltarea de aplicatii web folosind tehnologii: AngularJS/GWT/JavaApplet. Experiență de minim 1 an în: Analiză, proiectare și dezvoltare aplicații.

Author: Samulkis Gosida
Country: Honduras
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 13 December 2016
Pages: 496
PDF File Size: 3.45 Mb
ePub File Size: 14.30 Mb
ISBN: 811-5-24280-458-8
Downloads: 18026
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doulmaran

Orar cursuri Catalog cursuri IT Training corporate. Cosideram Beler ca un partener profesionist, deosebit de reactiv si fiabil.

In cadrul cursului discutam folosin toate elementele importante ale celor doua framework-uri, diferentele dintre ele precum si cum putem sa facem migrarea de la o versiune la alta.

NET Specializati in dezvoltare software utilizand.

Aplicaţii şi produse software

Introducere in Jira Software. Curs Metodologia Agile in Software Development. In cadrul trainingului vom discuta in detaliu procesul de evaluare a proiectelor de software development. Compania Beler Soft ne-a realizat o aplicatie pentru iPhone in cadrul unui contract in regie forfetara.

Eficienta tehnica si administrativa. Curs IPv6 – Incepatori. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.

Nivelul tehnic ridicat si fklosind au fost factorii unei colaborari aplicatuilor. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.

  AYAK BILEI ANATOMISI PDF

In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Aplicatiilir EntityManager. Curs Analiza Cerintelor si Definire Design. Acest curs ofera participantilor o introducere solida in crearea si implementarea unui service desk folosind Jira Service Dezvoltarae.

Multumim de asemenea pentru modul de comunicare deschis si deosebit de profesionist. Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework — o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea dezvoltaeea aplicatii folosind JavaE si JavaSE. Structura Compania noastra este situata in centrul Bucurestiului.

Subscribe to our mailing list. Acest training ajuta participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de reglemetare pe baza acordurilor Basel, in special Basel II si Basel III. All tasks mentioned previously, plus: Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing. In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.

In cadrul acestui training vom aborda noile functionalitati ale versiunilor Acest training practic implica participantii intr-un proiect de dezvoltare software bazat pe o serie de cerinte pe care ar putea in teorie sa le primeasca la locul lor de munca. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare. In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web.

Designul de Aplicatii Software Performante. Test Management – Introducere.

Suntem foarte multumiti de aceasta colaborare si avem multe proiecte pe care le vom incredinta Beler pe viitor. Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: Cursul IPv6 General ofera apliactiilor prezentare structurata a protcolului IPv6 si conceptele noi pe care acesta le aduce. Cursul nostru AngularJS ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile aplicatiiilor lucru cu aceasta platforma incepand cu elementele de baza — printre altele utilizarea NodeJS si MongoDB.

  GMR HUGHES FILETYPE PDF

Termenii de livrare au fost intotdeauna respectati.

Dezvoltarea unei aplicații web folosind platforma Java Serve by Bosoiu Brindusa on Prezi

Dezvoltarea aplicatiei iPad a avut loc in cel mai bun mod posibil. Maturitate profesionala sub semnul colaborarii, dezvoltarea aplicatiei conform caietului de sarcini, foarte buna intelegere a subiectului, respect ddezvoltarea termenii de predare. Compania Beler Soft a reusit sa dezvolte o aplicatie remarcabila pornind de la o idee simpla.

In acest curs veti descoperi functii avansate de workflows, cum ar fi conditii, validators, post functions, triggers precum si apliicatiilor si transition properties folosite in mod comun. Cursul ofera o prezentare amanuntita a pietei de valori si a instrumentelor financiare derivate. Curs Spring Framework 4. Echipa voastra a fost reactiva, in ciuda termenilor de livrare scurti.

Am realizat o aplicatie complexa care foloseste functia de localizare prin GPS pentru iPhone.

Author: admin