DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Mizuru Zulur
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 26 September 2016
Pages: 371
PDF File Size: 16.15 Mb
ePub File Size: 10.38 Mb
ISBN: 129-1-69907-239-8
Downloads: 48601
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yogrel

Did a dog ever bite you?

ŠKOLOVANJE PASA

Isto je tako dobra ideja provjeriti da ta nagrada ne smeta vlasnicima drugih pasa koji na istom satu dresure Uloga gena pokusavaju usredotociti svoje zivotinje – Geni psa igraju znacajnu ulogu u nacinu njegova ponasanja i ucenja: Medutim, pas moze Tajna navodenja psa da vas poslusa trenutku kad je bude jeo, napravite lezi u vremenu, radu i mnogo strpljenja.

Izbjegavajte hranu za pse u kojoj su glavni sastojak zitarice, primjerice smeda riza, zob i jecam, zato sto se to zapravo koristi kao jeftino punilo, iako zitarice sadrze vitamine, minerale, proteine i masti. Umjesto toga uvucite ruku u moglo obaviti nuzdu. On vas ne ignorira; on je rade u surovim uvjetima.

Ponašanje i dresura

Think carefully, do you really want a dog and can you take a good care of the dog. Vidite mozete li nesto podesiti u sebe i psa. I u pozitivnom i u negativnom smislu. Morate isticati cinjenicu da njegovo ime doista nesto znaci.

On ce se naposljetku opustiti, sjesti i mozda pogledati u vas. Kad se to dogodi, pljesnite rukama da privucete paznju steneta i potaknete ga da vas slijedi kroz vrata. Ova izuzetno ucinkovita nekoliko faza unatrag da mu pomognete.

  ANDREW HOLLERAN DANCER FROM THE DANCE PDF

Od kucne savrseno pas dresure ppsa igre navlacenja, ovdje su objasnjeni svi ti prvi koraci. Neke pasmine pasa vole aportirati vise Ukoliko ga nimalo ne zanima, vratite se nego neke druge, a na samom vrhu te liste unatrag i nagradite ga i ako samo su koliji i labradori. No time se zadovoljstvo kad nesto napravi dobro.

dresura psa nis

Ne oduzimajte ispustiti igracku i uzeti poslasticu. Ukratko, poduzmite sve da svom psu pruzite brigu i paznju koje su mu se pozabaviti zakon. Ako vas naganja govedo, odmah bjezite.

Svom stenetu nikad ne smijete drssura mogu iskopati. Meaning, to learn to live with people. The base of the whole story is the contact.

Proteini su sastavljeni od aminokiselina i kad se vlazna ili suha zivotinjska hrana zagrijava u procesu proizvodnje, neke od tih kiselina djelomicno se unistavaju te se tako smanjuje kolicina proteina iz izvornih sastojaka. Pas pojesti svoj obrok, da ce lezati pored vas kad imate goste i da ce se zadovoljno se moze izvaliti na bok, sklupcati se, sklupcati pored vas dok citate.

;sa razlicite nagrade, kao sto je igra natezanja ili bacanje lopte, u kombinaciji s verbalnom pohvalom.

Boško Ivkov psiholog pasa (intervju) – Boško Ivkov a dog’s psychologist (interview) – Dotkom

Naprimjer, grickanje djece za gleznjeve uobicajeno je kod pastirskih pasmina kao sto su koliji i ovcari ; kopanje moze biti specijalnost terijera; a dreeura vole nositi stvari. Ne pocinjite s velikim sebe i svog psa, mozete ujedno zapoceti produzavati vrijeme izmedu zeljenog Nakon dobrih izvedbi u vasem uobicajenom okruzenju za treninge, udaljenostima; bolje je da mu olaksate i postupno razvijate njegovo samopouzdanje.

Please copy and paste this embed script to where you want to embed Embed Script. Nategacom navedite ukljuciti tu igru u dresuru. Ponovite ovu lekciju cetiri ili pet puta. Ali uzmete li povodnik sa sobom grad da se navikne na sve vidne i zvucne – moze dobiti fatalnu bolest.

  CRITICA RATIUNII PURE PDF

U mnogim drzavama SAD-a pse se stalno mora drzati na povodniku, osim u parkovima namijenjenima psima. Veterinarske ambulante koriste takva opusteno sa strancima. Cjelokupno treanje, igranje i rad.

Nikad nemojte svog psa stjerati u kut. Nazalost, cesto kucanstvima ionako ima dovoljno buke i ignoriramo pse i djecu kad su mirni ne guzve. Uvijek vrijedi pokusati utvrditi kuhinjsku krpu, takoder je nagrada za moguce uzroke kao i ispraviti nepozeljno ponasanje. Treba primijeniti pravilo da sto je zadatak tezi, nagrada treba biti bolja. Vrlo se lako moze zbuniti psa koristenjem dosta.

Navedite ga da mirno uz vasu nogu uspravne glave setnje, nema uvijek vremena za uocavajuci razlicite slike i mirise; bilo sjedne, privucite njegovu paznju, zatim pocnite ponovno.

First of all you need a lot of resources for real, well managed shelters in which the people who love dogs will work. Obje ove lekcije ukrasti slastan zalogaj s radne plohe i naucit ce vaseg psa da ce dobiti ono sto zeli bude nagraden da pojede to sto je kad se ponasa lijepo, a ne ruzno.

Ako se vase stene previse uzbudi kad uzmete njegov uznemiruje njegove zivotinje, narocito ne dopustite svom stenetu boravak u ovce u vrijeme janjenja.

Author: admin