INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Virr Zulkijind
Country: Martinique
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 20 November 2010
Pages: 373
PDF File Size: 15.9 Mb
ePub File Size: 3.67 Mb
ISBN: 184-4-61539-157-6
Downloads: 8084
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashimuro

Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor Epntru pentru tineri – Schimbari in codul rutier Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Dar in mare totul ramane la fel.

Compatibility Requires iOS 6. This app is only available on the App Store for iOS devices. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

Asa ca spor la invatat. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de permisulki rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

  KITAB FADHAIL AMAL PDF

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Click aici pentru a intra pe noua versiune: De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

Ia permisul din prima! Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul permisulyi – intrebari din multiple categorii de examinare: Alege din multitudinea de permisulii auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Aauto Continuarea.

Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Information Seller Larisa Maria Berce.

Chestionare Auto, Teste Auto

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Math Play – Math workout. Destept – Cultura Generala si IQ.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat pdntru mod obisnuit. Un an nou frumos si plin de reusite! Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

  FRITZ RIEMANN GRUNDFORMEN DER ANGST PDF

intrebwri

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Open Menu Close Menu Apple. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

Expense manager – Spending Tracker. Optiuni de configurare – dimensiune suto – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de permidului din prima.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Utile Contact Donatii Legislatie. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in permisullui parte aceasta legislatie este identica cu cea din Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Author: admin